Meniu
Your Cart

Ciment

Brand: Holcim Model: Ciment Holcim Blanco Plus Alb 20kg
Blanco Plus® este un ciment Portland alb, conceput pentru elemente din beton aparent, lucrari decorative si prefabricate.Gradul mare de alb de peste 85% al cimentului asigura stabilitatea si claritatea culorii, in timp ce rezistenta superioara de 52,5 garanteaza performante ridicate betonului. Acest..
26,99 Lei
Fără TVA:22,68 Lei
Model: Ciment Holcim Extra Dur 52 40kg
ExtraDur 52® este dezvoltat pentru productia elementelor si produselor prefabricate, precum si pentru realizarea altor tipuri de lucrari ce necesita betoane cu rezistente initiale foarte mari intr-un timp scurt.ExtraDur 52® este un ciment extra dur cu rezistente finale la compresiune de minim 52,5N/..
27,99 Lei
Fără TVA:23,52 Lei
Ciment Holcim Sapa Bet 40kg
Oferta Hot
Model: Ciment Holcim Sapa Bet 40kg
SapaBet® este un liant dezvoltat special pentru realizarea sapelor. SapaBet® poate fi folosit pentru sape uzuale sau de uzura flotante sau aderente.Caracteristici si avantaje:- finetea optima de macinare face ca sapa preparata cu SapaBet® sa fie foarte usor de intins, nivelat si finisat, scurtand ti..
20,99 Lei 22,99 Lei
Fără TVA:17,64 Lei
Model: Ciment Holcim Structo Plus 20 Kg
Structo Plus® este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru constructia de cladiri rezidentiale si comerciale, elemente de interior si exterior, lucrari de renovare si modernizare.Duraditiv® este un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betonului preparat din ciment&nbs..
12,50 Lei
Fără TVA:10,50 Lei
Ciment Holcim Structo Plus 40 Kg
Oferta Hot
Model: Ciment Holcim Structo Plus 40 Kg
Structo Plus® este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru constructia de cladiri rezidentiale si comerciale, elemente de interior si exterior, lucrari de renovare si modernizare.Duraditiv® este un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betonului preparat din ciment..
20,99 Lei 23,99 Lei
Fără TVA:17,64 Lei
Ciment Multibat 40 Kg Crh
Hot
Model: Ciment Multibat 40 Kg Crh
Multibat este un liant aditivat pentru mortare de calitate, utilizat pe orice suport pentru tencuiala interioara sau exterioara, zidarie si sape interioare. Beneficiul sau pe termen lung este faptul ca are o tendinta minima de fisurare indiferent de grosimea stratului in care este aplicat. Nu contin..
24,69 Lei
Fără TVA:20,75 Lei
Ciment Structo (verde) Cem Ii Bll 32.5r 40kg
Hot
Model: Ciment Structo (verde) Cem Ii Bll 32.5r 40kg
Structo® este un ciment pentru aplicatii uzuale, usor de utilizat in betoane si mortare, dezvoltat special pentru a oferi cea mai buna lucrabilitate posibila.Cu Structo® se pot duce la bun sfarsit atat lucrari noi de constructii de tip case parter, anexe gospodaresti, lucrari auxiliare, cat si l..
20,99 Lei
Fără TVA:17,64 Lei
Ciment Tenco Holcim 20 Kg
Oferta Nou
Model: Ciment Tenco Holcim 20 Kg
Tenco este un liant special de clasa MC 12,5 cu o formula imbunatatita.Acesta poate fi utilizat atat la prepararea tuturor claselor de mortare de zidarie, cat si tencuiala de interior sau exterior.Fiind un liant aditivat, Tenco necesita doar adaugare de nisip si apa pentru obtinerea unui mortar idea..
10,99 Lei 12,70 Lei
Fără TVA:9,24 Lei
Model: Ciment Tenco Holcim 40 Kg
Tenco® este un liant special de clasa MC 12,5 cu o formula imbunatatita ce asigura suprafete acoperite cu 10% mai mari.Acesta poate fi utilizat atat la prepararea tuturor claselor de mortare de zidarie portanta si neportanta, cat si tencuiala de interior sau exterior. Fiind un liant aditivat, Te..
23,99 Lei
Fără TVA:20,16 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)