Meniu
Your Cart

Tigla Ceramica

Tigla Kikinda M 333
Hot
Model: Tigla Kikinda M 333
Tigla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa. Domeniu de utilizare: realizarea de acoper..
2,09 Lei
Fără TVA:1,76 Lei
Model: Tigla Kikinda Premium
Tigla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa. Domeniu de utilizare: realizarea de acoperis..
2,50 Lei
Fără TVA:2,10 Lei
Model: Tigla Nexe Klasic Plus
Tigla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa.Domeniu de utilizare: realizarea de aco..
3,30 Lei
Fără TVA:2,77 Lei
Model: Tigla Nexe Trend
igla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa. Domeniu de utilizare: realizarea de acoperisu..
3,40 Lei
Fără TVA:2,86 Lei
Model: Tigla Nexe Trend Eng Bordo
Lungime de acoperire:cca 36 cmLățime de acoperire:cca 22 cmLungime totală:cca 41,5 cmLățime totalăcca 26 cmNecesar:12,5 –14,7 bucăți/m²Greutate:2,8-3,0 kg/bucată..
4,40 Lei
Fără TVA:3,70 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)