Meniu
Your Cart

Tigla Ceramica

Tigla Kikinda M 333
Christmas Sale Hot -5 %
Model: Tigla Kikinda M 333
Tigla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa. Domeniu de utilizare: realizarea de acoper..
1,99 Lei 2,09 Lei
Fără TVA:1,67 Lei
Model: Tigla Kikinda Premium
Tigla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa. Domeniu de utilizare: realizarea de acoperis..
2,50 Lei
Fără TVA:2,10 Lei
Model: Tigla Nexe Klasic Plus
Tigla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa.Domeniu de utilizare: realizarea de aco..
3,20 Lei
Fără TVA:2,69 Lei
Model: Tigla Nexe Trend
igla ceramica este un produs realizat prin arderea argilei. Caracteristici: rezistenta mecanica mare, poate suporta greutatea zapezii si a ghetii; rezistenta la foc, la radiatii ultraviolete; asigura o aerisire buna si permite evacuarea vaporilor de apa. Domeniu de utilizare: realizarea de acoperisu..
3,30 Lei
Fără TVA:2,77 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)